Shopping cart
€0.00
Akcija!

Armaf All You Need Is Passion 100ml EDP moterims

(1 pirkėjo atsiliepimas)
Out of stock

17.49

Neturime

Produkto kodas: 102a Kategorija: Prekės ženklas:

Aprašymas

Armaf All You Need Is Passion EDP
Jausmingas ir špatingai šiltas moteriškas aromatas. Jeigu pudriniai saldesni kvapai yra Jūsų mylimiausi, toliau ieškoti tiesiog neverta. Kai kurie šiuos kvepalūs parduodantys prekeiviai aprašo šiuos kvepalu kaip gaivius, tai tikrai kelia šypseną. Kvapas nė iš tolo nepanašus į gaivų, tikra pudrinė, saldi, audra. Vyrų dėmesio ant kupros nenešiosi taip?

Armaf All You Need Is Passion EDP

Viršutinės natos: kriaušė, bergamotė, juodieji serbentai, rausvieji pipirai

Vidurinės natos: jazminas, tuberožė, apelsinų žiedų aliejus, kvapioji kananga (Ylang-lang)

Apatinės natos: tonka pupelės, pačiulis, vetiverija, graikinis riešutas

Armaf įmonė kvepalų gamybą pradėjo 2015 metais ir į kvepalų rinką įsiveržė lyg viesulas. Šiuo metu ji gamina daugiau nei 116 skirtingų kvepalų rūšių. Kadangi įmonė dar ganėtinai jauna, didžiuliai finansavimo kaštai skiriami įmonės modernizavimui. Stengiamasi diegti naujausias technologijas, kurios didintų kokybę ir gamybos našumą. Armaf kvepalų gamyboje naudojamos aukščiausios technologijos užtikrina, kad kiekvienas produktas, palikęs gamybos liniją, atitiktų aukščiausius kokybės standartus. Kompanija deda didžiules pastangas tam, kad darbuotojų žinios būtų nuolat atnaujinamos ir kiekvienas darbuotojas turėtų darbui tinkamus įgūdžius.

Daugumą Armaf gaminių galima rasti pasaulinėje kvepalų mėgėjų internetinėje Fragrantica.com svetainėje. Joje žmonės aprašo savo įsigytus produktus ir jų charakteristikas. Jeigu domina kvepalus pirkusių žmonių nuomonė – būtinai apsilankykite ir paskaitykite apie Armaf produktus.

Armaf kompanijos gaminamus produktus galite rasti bet kurioje pasaulio šalyje, o daugelyje iš jų rasite ir firmines šio prekinio ženklo parduotuves. Į Lietuvą Armaf atkeliavo 2016 metais. Iš pradžių klientų ratas nebuvo didelis, tad pasyvus pirkimas tęsėsi beveik du metus. Prabėgus šiam laikotarpiui, žmonės atrado geriausiai vertinamus Armaf aromatus ir nustebo, kad kaina ne visada geriausiai atspindi kokybę. Viena populiariausių Armaf kvepalų linijų yra Club De Nuit. Šią liniją sudaro net septyni skirtingi kvapai, kuriuos kas 4-6 mėnesius gamintojas papildo vis naujais.
Mūsų įmonė yra oficialus šių produktų pardavėjas Lietuvoje. Todėl galime garantuoti produktų autentiškumą, kokybę ir, ko gero, geriausias kainas rinkoje.

Papildoma informacija

Svoris 0.5 kg
Išmatavimai 16 × 6 × 16 cm

1 atsiliepimas apie Armaf All You Need Is Passion 100ml EDP moterims

  1. Viktorija

    Kvapas pudrinis, laikosi tik vidutinišai. Pristatymas greitas.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…